/

Campshill RoadLewisham, London

Client
London Borough of Lewisham
Awards
Shortlisted - Wellbeing - New London Awards 2016
No of units
50
Tenure Mix
Extra Care Housing
PRP Studio
London Surrey

A simple, rational diagram was the key to the success of this scheme. Three connected brick pavilion blocks accommodate both the Extra Care apartments and the communal spaces which are arranged around two south facing courtyard gardens.

The scheme forms one side of a new mews space which also serves an existing maisonette block for general needs accommodation. This approach unifies the site which used to contain garaging, drying yards and storage spaces owned by the local authority. The result is a much improved and cohesive landscaped space that will encourage intergenerational living.

Fantastic penthouse apartments, a shared roof terrace, a large proportion of deck access and true dual aspect apartments create a wonderful setting for urban living.

Services
Planning